Χειμωνιάτικο ταξίδι

27 Ιαν 2021 - 17 Φεβ 2021

Η γκαλερί Σκουφά με χαρά παρουσιάζει την πρώτη έκθεση για το 2021 με τίτλο “Χειμωνιάτικο ταξίδι”.

Ένα ταξίδι τον χειμώνα του 2021 φαντάζει μη ρεαλιστικό. Σε μία περιόδο που λόγω συνθηκών η εμπειρία του ταξιδιού έχει εκλείψει από την καθημερινότητα όλων μας, στην καρδιά του χειμώνα, 23 καλλιτέχνες φέρνουν στο προσκήνιο, μέσα από τοπία της φύσης και ονειρικά στοιχεία την ανάγκη ενατένισης της φύσης, του νοερού ταξιδιού και της ενδοσκόπησης που γεννά το φως και την ελπίδα.

Η ομαδική έκθεση “Χειμωνιάτικο ταξίδι” επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που βιώνουμε το φυσικό περιβάλλον, τα στοιχεία που το διέπουν και την διαλογική σχέση που αναπτύσουμε με την φύση, υπό δύσκολες καταστάσεις όπου ο περιορισμός και η αποκοπή από την κίνηση έχει καταστεί αναγκαία.

Καλλιτέχνες: Νίκος Αγγελίδης, Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, Αντώνης Στάβερης, Βίκη Σταματοπούλου, Γιώργος Χαδούλης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Τάσος Μαντζαβίνος, Μανώλης Χάρος, Γιάννης Κόττης, Πρόδρομος Χαραλαμπίδης, Φραγκίσκος Δουκάκης, Μαρία Γιαννακάκη, Γιώργης Γερόλυμπος, Ανδρέας Κοντέλλης, Παύλος Σάμιος, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Αμαλία Σωτηροπούλου, Μαρία Κτιστοπούλου, Τάνια Δημητρακοπούλου, Αχιλλέας Ραζής, Θανάσης Μακρής, Ειρήνη Κανά, Ελένη Κρίκκη, Λύντια Γραβάνη, Κώστας Παπανικολάου.