Γιώργος Χαδούλης

26 Ιούλ 2025 - 13 Αυγ 2025

Γιώργος Χαδούλης

«Νέα τοπία, κολυμβητές και κεραμικά»

A Touch of New/Vacation House ΑΣΠΑΛΑΘΟΣ, Τριαντάρος, Τήνος

Εγκαίνια Έκθεσης : Σάββατο, 26 Ιουλίου 2025, 19:00

Διάρκεια έκθεσης: 26 Ιουλίου – 13 Αυγούστου 2025

 

Η Γκαλερί Σκουφά με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την καινούργια ατομική έκθεση του Γιώργου Χαδούλη με τίτλο «Νέα τοπία, κολυμβητές και κεραμικά» στο A Touch of New/Vacation House ΑΣΠΑΛΑΘΟΣ στον Τριαντάρο της Τήνου. Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 26 Ιουλίου 2025 και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου 2025.

 

Δουλεύοντας σε ένα ευρύ φάσμα μέσων, όπως η ζωγραφική, το σχέδιο και η κεραμική, ο Γιώργος Χαδούλης διερευνά σταθερά τη φύση της αντίληψης και της αναπαράστασης. Τα ζωγραφικά του έργα δεν απεικονίζουν απλώς τόπους – ανακαλούν μνήμες, όνειρα, ψυχικές καταστάσεις. Αυτή η βιωματική προσέγγιση του τοπίου προσδίδει στα έργα του έναν σχεδόν υπαρξιακό χαρακτήρα, όπου το φυσικό περιβάλλον συναντά την εσωτερικότητα. Ο Χαδούλης αποτυπώνει έναν κόσμο αυθόρμητης αισθησιακής εμπειρίας, που ακτινοβολεί χαρά και αισιοδοξία.

Παράλληλα, η σταθερή ενασχόλησή του με την κεραμική, τα τελευταία 20 χρόνια, δεν είναι απλώς υλική. Τον συναρπάζει όχι μόνο η σημασία της από την Αρχαιότητα έως την σύγχρονη τέχνη, αλλά και η χρηστική της αξία, ως λειτουργικό μέσο.. Εμπνευσμένο από τη φύση, τη μυθολογία και την ανθρώπινη μορφή, το κεραμικό του έργο αποπνέει τη φυσική ζωντάνια και την αβίαστη χαρά της Μεσογείου.

 

Η έκθεση φιλοξενείται στον οικισμό Τριαντάρου της Τήνου, σε έναν πολύ ξεχωριστό χώρο, την ιδιωτική κατοικία ΑΣΠΑΛΑΘΟΣ, a touch of new/Vacation House. Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει δεξίωση με τοπικά κρασιά και προϊόντα από την Τήνο.

 

 

Τοποθεσία: A Touch of New / Vacation House ΑΣΠΑΛΑΘΟΣ, Τριαντάρος, Τήνος, Κυκλάδες 84200 Ελλάδα

Ώρες επίσκεψης:  Καθημερινά 18:30 – 21:00